Benodigdheden

1 ui fijngesneden

2 rode punt paprika's in fijne blokjes

Halve doosje champignons gehalveerd en in schijfjes gesneden

2 teentjes knoflook geperst

1 blokje kippenbouillon

2 theelepels zout

Kruiden: 1 theel zwarte peper 2 theel paprikapoeder 1 thee cayennepeper 1 theel basilicum 1 theel knoflookpoeder

wat zonnebloemolie en olijfolie

200 ml slagroom

3 flinke eetlepels tomatenpuree

Glutenvrije pasta

Gekookt water

Extra nodig

Geraspste kaas

Bereidingswijze

  1. Fruit de geperste knoflook en gesneden groentes in wat zonnebloemolie/olijfolie
  2. Voeg het bouillonblokje toe en de kruiden en het zout
  3. Voeg daar 3 flinke eetlepels tomatenpuree aan toe en laat rustig een paar minuten  al roerend bakken
  4. Voeg daarna een pakje slagroom van 200 ml toe
    En een scheut gekookt water. Laat even 2 min sudderen en voeg 3/4 pak glutenvrij penne pasta toe bv van Barilla. Even roerbakken
  5. Voeg dan gekookt water toe tot 2 vingertoppen dat je pasta onder zit.
    Goed roeren
    En het zout proeven
  6. Doe het deksel erop en zet het vuur laag. Laat rustig koken tot het vocht is verdwenen. Zet het vuur uit
  7. Strooi er vervolgens geraspte kaas en gedroogde peterselie over. En sluit nogmaals de pan en laat de kaas rustig smelten

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief

Meer recepten

Bekijk alle recepten